O meni

Slika

Svi se ponekad nađemo u teškim i izazovnim situacijama kada nam se čini da više ne znamo i ne možemo sami, i kada osjećamo da nam je potrebna dodatna podrška. Znajte da je to sasvim u redu. Ako ste trenutno zabrinuti, tužni, usamljeni, ili jednostavno želite unaprijediti svoj život, na pravom ste mjestu, mogu Vam pomoći. 
Iskreno vjerujem da svatko od nas zna najbolje šta mu je potrebno te da posjedujemo veliki unutarnji potencijal za samoiscjeljenje. Ponekad nam je potrebna dodatna podrška kako bi osvijestili koliko smo zapravo moćna bića, a ja sam tu da Vam pomognem u tome.
Na svoj odnos sa klijentima gledam kao na izuzetno suradnički, gdje Vi kao klijent dolazite motivirani za promjenu, jer se jedino tada promjena zaista može desiti. Klijente podržavam i ohrabrujem da rade na svojim temama na način koji je za njih najugodniji.
Nakon što sam ušla u svijet akademske psihologije i počela predavati na fakultetu, osjetila sam da mi nedostaje realni kontakt sa osobama sa različitim izazovima o kojima sam teorijski znala mnogo no nisam imala praktičnog iskustva. Zato sam upisala  i završila edukaciju iz geštalt psihoterapije. Rad sa mojim klijentima je veliki blagoslov na kojem sam veoma zahvalna.

Sebe bih opisala kao holističkog psihoterapeuta, jer u radu sa svojim klijentima uvijek nastojim da radimo na cijelom biću: na tijelu, umu i duši. 

0 0