KNJIGE

Odabrane teme iz psihoterapije

 

SlikaOva knjiga je rezultat dugogodišnjeg rada i istraživanja koje sam sprovodila samostalno i u suradnji sa predivnim ljudima, mojim kolegama sa Filozofskog fakulteta u Sarajevu, kolegama sa kojima ...

Psihologija boli

 

SlikaPsihologija boli je udžbenik namijenjen prvenstveno studentima koji slušaju predmet Psihologija boli, kao i svim zdravstvenim stručnjacima (doktorima, stomatolozima, fizioterapeutima, psihoterapeutima…)

(R)evolucija odnosa ljekar-pacijent

 

Slika

(R)evolucija odnosa ljekar – pacijent je udžbenik namijenjen prvenstveno studentima svih fakulteta zdravstvenog usmjerenja, posebno studentima psihologije i medicine, kao i svim zdravstvenim radnicima (ljekarima...

Online psihoterapija

 

Slika
Telepsihologija je termin koji se koristi da se opiše primjena telekomunikacijskih tehnologija za pružanje psiholoških usluga putem telefona, e-maila, tekstualnih poruka, videokonferencije, mobilnih aplikacija i internetskih programa. 

ONLINE KURSEVI

Online psihoterapija: od početnika do eksperta

 

Slika

Ovaj online kurs je za sve “pomagače” (psihoterapeute različitih psihoterapijskih škola, studente u psihoterapijskim školama, savjetovatelje, koučeve, iscjeljitelje...) 

Kako upravljati mislima?

 

Slika

Kurs je namijenjen svim osobama koje imaju problem sa kontrolom misli (imate "crne" misli, misli Vas preplavljuju, ne znate kako da ih se riješite itd.). Glavni cilj ovog kursa je pružiti Vam strategije za upravljanje mislima.

0 0